Çfarë zbulon mënyra sesi ecni për tipin tuaj (FOTO LAJM)

Personi me shumë punë

Ju i përkisni këtij grupi nëse keni tendencë të jeni në gjendje të bëni disa gjëra dhe të ecni njëkohësisht. Është gjithashtu mjaft unik dhe krijues pasi ky lloj personi është imagjinativ ndërsa ecën.

Ata mund të kryejnë një shumësi gjërash menjëherë, duke iu përgjigjur shpesh një telefonate, duke drejtuar dikë dhe madje duke kaluar rrugën në të njëjtën kohë. Nëse i përkisni këtij grupi njerëzish, jeni i guximshëm. Ju jeni gjithmonë të etur për të ndihmuar miqtë tuaj në nevojë.
Një studim interesant i kryer në vitin 2017, nga Caleb Backe, një ekspert i shëndetit dhe mirëqenies, ndau dhe krahasoi shpejtësinë dhe stilet e ecjes me tiparet e personalitetit “The Big 5”.

Tiparet e përfshira ishin Hapja, Pajtueshmëria, Neurotizmi, Ekstraversioni dhe Ndërgjegjjshmëria. Ka pasur edhe kategori të tjera të studiuara që përfshijnë lloje të personalitetit si Mbështetësi, Shoferi dhe Korrektori. Këto kategori dallojnë se çfarë stili juaj i ecjes zbulon për personalitetin tuaj.

Sot në fotogalerinë e mësipërme do të ndajmë disa informacione rreth stileve të ndryshme të ecjes dhe tipareve të tyre paralele të personalitetit.
Shtuar më 27/07/2020, ora 14:56

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori