Çfarë zbulon mënyra sesi ecni për tipin tuaj (FOTO LAJM)

Ekzekutivi

Nëse jeni një drejtues, normalisht ecni shumë shpejt me hapa të shpejtë dhe të përqendruar. Ju ecni me besim me kokën lart dhe keni tendencën të zhyteni në mendime. Drejtuesve shpesh nuk u interesojnë ata që janë rreth tyre dhe mund të përplasen lehtësisht me të tjerët.

Ju jeni të orientuar drejt qëllimit dhe jeni zgjidhës të shkëlqyer të problemeve, megjithatë, ju gjithashtu mund të tregoheni si miqësorë dhe intensivë.
Një studim interesant i kryer në vitin 2017, nga Caleb Backe, një ekspert i shëndetit dhe mirëqenies, ndau dhe krahasoi shpejtësinë dhe stilet e ecjes me tiparet e personalitetit “The Big 5”.

Tiparet e përfshira ishin Hapja, Pajtueshmëria, Neurotizmi, Ekstraversioni dhe Ndërgjegjjshmëria. Ka pasur edhe kategori të tjera të studiuara që përfshijnë lloje të personalitetit si Mbështetësi, Shoferi dhe Korrektori. Këto kategori dallojnë se çfarë stili juaj i ecjes zbulon për personalitetin tuaj.

Sot në fotogalerinë e mësipërme do të ndajmë disa informacione rreth stileve të ndryshme të ecjes dhe tipareve të tyre paralele të personalitetit.
Shtuar më 27/07/2020, ora 14:56

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori