8 teknika ekspertësh që të bëjnë shofere të aftë (FOTO LAJM)

Rregulloni pasqyrat për të eleminuar pikat e verbra

Nëse pasqyrat anësore reflektojnë kryesisht pjesët e makinës suaj, kjo do të thotë që ju nuk jeni duke përdorur siç duhet të gjitha sipërfaqet që reflektojnë. Për të rregulluar si duhet pasqyrat e pasme, ju duhet të mbani mend disa pozicione të thjeshta:

Pasqyra e krahut të shoferit duhet të pasqyrojë vetëm një çerek të makinës (një pjesë e krahut të saj të pasëm).
Pasqyra e pasagjerit, si ajo e shoferit, duhet të pasqyrojë vetëm çerekun e pasëm të makinës.

Pasqyra e pasme e kabinës duhet të pasqyrojë dritaren e pasme pikërisht në qendër të saj.
Nuk është e vështirë të drejtosh një makinë. Por nëse bëni disa përpjekje për të përmirësuar aftësitë tuaja në drejtim, do të habiteni se sa rehat do të ndiheni kur të ulenindenjësen e mjetit tuaj të preferuar.

Ne mblodhëm disa këshilla për ta bërë vozitjen tuaj më të sigurt dhe më të kënaqshme.
Shtuar më 27/09/2020, ora 13:44

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori