8 teknika ekspertësh që të bëjnë shofere të aftë (FOTO LAJM)

Frenoni me këmbën e majtë (për ekspertët!)

Frenimi me këmbën e majtë është një teknikë e vështirë që kërkon praktikë të rregullt. Zakonisht përdoret nga garuesit automatikë, por kjo aftësi mund t’ju ndihmojë në rast emergjence. Duke përdorur këtë teknikë, ju do të jeni në gjendje të ktheheni shumë shpejt duke mbajtur lart shpejtësinë e nevojshme të motorit, duke ruajtur të njëjtën shpejtësi lëvizëse dhe të kontrolloni mbingarkesën në të njëjtën kohë.
Nuk është e vështirë të drejtosh një makinë. Por nëse bëni disa përpjekje për të përmirësuar aftësitë tuaja në drejtim, do të habiteni se sa rehat do të ndiheni kur të ulenindenjësen e mjetit tuaj të preferuar.

Ne mblodhëm disa këshilla për ta bërë vozitjen tuaj më të sigurt dhe më të kënaqshme.
Shtuar më 27/09/2020, ora 13:44

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori