10 këshilla për çiftet para se të shkojnë tek divorci (FOTO LAJM)

10. Respekti i ndërsjellë
Respekti i ndërsjellë është shtylla e një martese të lumtur. Edhe kur jeni të zemëruar, shpreheni veten përmes prizmit të respektit. Respekti ju lejon të shmangni situatat ku njëri prej partnerëve mendon se gjysma tjetër po manipulon dhe po ushtron presion ndaj tyre.
Divorci është aq i zakonshëm në ditët e sotme, dhe kjo dhemb më fort po të shohim statistikat.

Megjithatë, të gjithë duan të kenë një martesë të lumtur për vitet që vijnë.

Ne kemi përpiluar një listë këshillësh nga psikologët më të respektuar dhe përvojat personale të njerëzve për të shmangur gabimet dhe për të shpëtuar martesën.
Shtuar më 20/02/2019, ora 15:49
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori