Vlerësimi i Moody`s, Shqiperia i rezistoi presioneve te krizes
Shqiperia i rezistoi presioneve te krizes financiare ne Evrope dhe me gjere, duke menaxhuar te kete rrijte ekonomike dhe reforma te rendesishme per te ardhmen e vendit. Kz është vlerësimi i fundit i bërë nga Agjencia e vlerësimit, Moody’s (Mood’s Investors Service) e cila e vlerëson vendin tonë në nivelin B1, pa ndryshim nga vlerësimi i mëparshëm.

Mood’s vlereson progresin drejt proceseve integruese te vendit e sidomos ligjet e miratuara se fundmi.

Në raportin e publikuar nga agjenci vlerësohet qendrueshmeria makroekonomike e vendit ecila sipas saj ka qene pozitive dhe potenciali per rritje ekonomike do kete me shume materializim gjate gjysmes se dyte te vitit 2013 e ne vazhdim, duke dhene keshtu nje optimizem realisht te bazuar.
Shtuar më 18/06/2013, ora 10:05

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori