Vitin e ardhshëm rritja ekonomike në Kosovë 5 %
Rritja ekonomike në Kosovë vitin e ardhshëm pritet të jetë 4.2 për qind. Kështu paralajmëron Fondi Monetar Ndërkombëtar, përmes një raporti të publikuar ditë më parë. RTK shkruan se sipas kornizës afatmesme të shpenzimeve 2013-2015, rritja reale ekonomike përgjatë kësaj periudhe parashihet të jetë rreth 5 për qind apo më e lartë, nëse realizohen projektet e mëdha, si Rruga 6, Brezovica dhe “Kosova e re”.
Shtuar më 11/10/2013, ora 10:29
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori