Varfëria në Amerikë në nivelin e vitit 1993
New York
Statistikat në Amerikë tregojnë se varfëria ka arritur nivelin e saj më të madh qysh prej vitit 1993">1993. Statistikat janë publikuar në një kohë kur kanë mbetur vetën disa javë nga zgjedhjet parlamentare në Amerikë. Sipas këtij raporti si rezultat i presioneve të larta ekonomike dhe krizës financiare edhe varfëria është rritur nga niveli 13.2 për qind në 15 për qind, duke arritur kështu nivelin më të lartë në Amerikë qysh nga kriza ekonomike e vitit 1993">1993.
Shtuar më 14/09/2010, ora 15:08

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori