Të bërit biznes, Shqipëria humb 3 vende në renditjen botërore
Shqipëria ka humbur 3 vende në renditjen e përgjithshme të të bërit biznes dhe dy vende në hapjen e një biznesi të ri. Në raportin e Bankës Botërore për vitin 2013 që ka shqyrtuar imtësisht të dhënat për ekonomitë e 185 vendeve, Shqipëria renditet e 85-ta në klasifikimin e përgjithshëm nga e 82-ta që ishte një vit më parë.

Në raport thuhet se ka thuajse në të gjithë treguesit që tregojnë lehtësitë e bërjes biznes në vendin tonë. Ndërkohë, vendi i parë për bërjen biznes mbahet nga Singaporti.
Shtuar më 01/10/2013, ora 15:53

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori