Shqipëria përfiton 649.5 milion euro financime nga BE
Bashkimi Europian jep 11 miliarde euro për Ballkanin Perendimor.
Shqiperia pritet të marre deri ne vitin 2020 nje shume prej 649.5 milion euro. Ne vitin 2014 Shqiperia do te marre 83.7 milion euro. Ne vitin 2015 Shqiperia do te marre 86.9 milion euro. Ne vitin 2016 Shqiperia 89.7 milion euro. Ndërsa në vitin 2017 Shqiperia do te marre 92.9 milion euro.

"Kjo ndihmë është një lajm shumë i mirë për rajonin dhe zgjerimin. Kjo do të ndihmojë të mbështesë ato vende me një perspektivë evropiane për zbatimin e reformave që do të ndikojnë drejtpërdrejt te qytetarët, të ndihmojë ata të ecin përpara në rrugën e tyre për BE-në dhe për të ndërtuar ura bashkepunimi mes fqinjëve", tha Komisioneri Evropian për Zgjerimin dhe Politikën e Fqinjësisë Stefan Fule. /albeu.com/
Shtuar më 26/09/2014, ora 13:32

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori