Qeverisja e mirë, SHBA i jep Shqipërisë 28.5 milion dollarë
Qeveria amerikane ka akorduar për Shqipërinë një ndihmë prej 28 milion e 544 mijë dollarësh, e cila do të shpërndahet në këste përgjatë viteve 2013-2016. Ndihma ka objektiv forcimin e shtetit të së drejtës, qeverisjen e mirë dhe krijimin e kushteve për një rritje ekonomike me bazë të gjerë dhe të qëndrueshme. /albeu.com/
Shtuar më 13/09/2014, ora 12:30
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori