Panariti-Sequi: Financat të orientohen drejt prodhimit
Fuqizimi i kapaciteteve institucionale për përthithjen e fondeve të Bashkimit Europian në sektorin e bujqësisë, ishte në qendër të diskutimeve të takimit që ministri i Bujqësisë, Zhvillimit Rural dhe Administrimit të Ujërave Edmond Panariti pati sot me ambasadorin e BE-së në Shqipëri Ettore Sequi.

Gjatë takimit u ra dakord që Agjencia e Pagesave të këtyre fondeve të ristrukturohet dhe fuqizohet. Dy bashkëbiseduesit ndanë të njëjtin qëndrim që financat në bujqësi duhet të orientohen drejt rezultatit të rritjes së prodhimit bujqësor, përpunimit dhe tregut. /albeu.com/
Shtuar më 18/10/2013, ora 14:03

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori