Nivelet e ujit në hidroecentrale i ulët
Prurjet e ujit në basenet e hidrocentraleve vazhdojnë të jenë të ulta edhe pse pritej një rritje e tyre si pasojë e shkrirjes së dëborës. Niveli i ujit në hidrocentralin e Fierzës gjatë ditës së premte shkonte në kuotën e 260.2 metra, kurse prurjet ishin 180 m3/s.

Komani shënonte 171.2 metra dhe prurjet anësore ishin vetëm 60 m3/s, kurse Vau i Dejës ka një nivel 73 metra dhe nuk ka prurje anësore. /albeu.com/

Situata në kaskade
Fierza
Niveli 260.2 metra
Prurjet 180 m3/s

Komani
Niveli 171.2 metra
Prurjet anësore 60 m3/s

Vau i Dejës
Niveli 73 metra
Shtuar më 17/03/2012, ora 12:47

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori