Nisma për vizitat dhe syze falas në Fier
Ministria e Shëndetësisë vazhdon me nismën e saj për vizita dhe syze falas në Shtëpinë e të Moshuarve në Fier

Bëhet e ditur lajmi mbi kujdesin e rivazhdar për shërbimin ndaj
shëndetit të syve përkundrejt të moshuarve.

Njoftim i shpërndarë nga Ministria e Shëndetësisë ku thuhet se pas Shtëpive të të Moshuarve në Tiranë, Kavajë, Gjirokastrës dhe Shkodër vijon nisma për vizitat e specializuara dhe syze falas për Shtëpinë e të Moshuarve në Fier.

Nisma për vizitat dhe syze falas në Fier

Një lajm i bërë i ditur nga Ministria e Shëndetësisë thuhet se pas realizimit të fushatës mbi shëndetin e syve tek Shtëpitë e të të Moshuarve në Tiranë, Kavajë, Gjirokastrës dhe Shkodër rivazhdon gjithashtu nisma për vizitat e specializuara dhe syze falas për Shtëpinë e të Moshuarve në qytetin eFierit.

58 të moshuar kryen vizitat e specializuara okulistike dhe u pajisën me syze të posaçme sipas nevojës.

Shërbimi i plotë okulistik falas, i cili ofrohet për herë të parë në institucionet rezidenciale publike për të moshuarit do të vijojë gjatë muajit Korrik në të gjitha Shtëpitë e të Moshuarve në vendin tonë.

Pak ditë më parë banorët e Shtëpisë së të Moshuarve në Tiranë, të
moshuarit që banojnë në qendrën rezidenciale të Kavajës, Shkodrës si dhe të Gjirokastrës përfituan vizitat e specializuara të një
kontrroli masiv ku do të ofrohen dhe syzet me një vlerë zero.

Nisma e realizuar nga Ministrja Manastirliu do të vijojë në shërbim dhe ndihmë me të gjithë të moshuarit që banojnë në institucionet publike rezidenciale.

Shtuar më 24/07/2018, ora 10:58

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori