Nafta dhe gazi rritje me 10%
Pëlqej
Ilir Meta
Industria e naftës dhe gazit në Shqipëri ka patur një rritje me 10% në çdo vit të prodhimit. Në një simpozium shkencor për litosferën i cili organizohej në universitetin Politeknik, Ministri i Ekonomisë Tregtisë dhe Energjitikës Ilir Meta deklaroi se tashmë synimi i qeverisë është zbatimi i projekteve dhe teknologjive më modern në mënyrë që të ketë rritje të cilësisë dhe prodhimit por edhe më pak ndotjemjedisit.

Shqipëria është një vend me një nëntokë shumë të pasur me burime nafte dhe gazi dhe pikërisht për këtë, vëmendja ndaj këtij sektori vjen gjithmonë e në rritje.
Shtuar më 08/11/2010, ora 18:46
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori