Ministria e Financave: Ja si mund të rimerrni kursimet nga firmat piramidale (FOTO)

Pëlqej
Ministria e Financave nxjerr në ankand pronat e firmave renteiere, të cilat mblodhën kursimet e shqiptare në vitet 1993-1996. Toka, apartamete, fabrika, ish-punishte, për të cilat ankandi do të zhvillohet në 27 shkurt. Ministria e Financave bën të ditur se çdo person fizik apo juridik i interesuar për blerje me ankand duhet të paraqesë, në vendin, datën dhe orën e njoftuar, pranë komisionit të ankandit, dokumentacionin si më poshtë

-Kërkesë me shkrim për blerjen e objektit apo ndërmarrjes e regjistruar pranë protokollit të Ministrisë së Financave.
-Mandatpagesën në origjinal, që vërteton derdhjen apo ngurtësimin e 20% të vlerës së fillimit të ankandit në lekë.
-Dokument identifikimi (pasaportë biometrike ose letërnjoftim).


Pjesëmarrësi në ankand, i cili tërhiqet nga ankandi pa dhënë asnjë ofertë për vlerën e objektit të shpallur për shitje, nuk i kthehet 20% e vlerës fillestare, të ngurtësuar për pjesëmarrje në ankand. /albeu.com/
Shtuar më 21/02/2018, ora 20:44
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori