Maqedonia nën hetim për fondet e Bashkimit Europian
Pëlqej
Komisioni Evropian ka marrë vendimin për të dërguar një ekip vëzhguesisht në Agjencinë për Mbështetje Financiare të Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, për shkak të zbatimit të projekteve për fondet që BE i ka dhënë Maqedonisë.

Sipas burimeve të "Televizionit24", lëndë e hetimit janë IPARD programet të financave të pesë viteve të fundit.

Në fokus të këtij kontrolli do të jenë, menaxhimi, sistemi i sanksioneve, etj.

Por, qëllimi kryesor i hetimit është që të tregohet se sistemet e kontrollit, menaxhmentit por edhe sanksionet e zbatuara në vend, në lidhje me IPARD programet, janë në pajtueshmëri me legjislativin evropiane dhe marrëveshjen mes Maqedonisë dhe Komisionit Evropian.
Shtuar më 15/03/2017, ora 12:58
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori