Linja energjitike Kosovë-Shqipëri
Fillojnë punimet e linjës së transmisionit 400 kilovoltësh mes Kosovës dhe Shqipërisë. Nesër do të mbahet ceremonia zyrtare e fillimit të këtyre punimeve. Linja 400kV e transmisionit Kosovë-Shqipëri është një nga investimet më të mëdha të transmisionit në Kosovë dhe është e rëndësisë së veçantë, jo vetëm për Kosovën, por edhe për rajonin.

Linja do t’i shërbejë prosperitetit të ekonomisë kosovare në të ardhmen.
Ky investim do të stabilizojë transmisionin e energjisë elektrike në Kosovë. Po ashtu do të mundësojë një shkëmbim të balancuar mirë të energjisë elektrike me Shqipërinë. /albeu.com/
Shtuar më 03/05/2011, ora 13:15

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori