Kosovë-Shqipëri, marrëveshje për tregtinë e lirë
Pëlqej
Pas nënshkrimit të marrëveshjes së tregtisë së lirë me Turqinë, kryeministri Hashim Thaçi është shprehur se Qeveria ka filluar të përgatisë një marrëveshje të ngjashme edhe me Shqipërinë. “Këtë e kemi diskutuar edhe në vizitën e fundit, në takimet që kemi zhvilluar me kryeministrin Rama”,-ka thënë Kryeministri Thaçi në takimin e 12-të të Këshillit Kombëtar për Zhvillim Ekonomik. Marrrëveshja është cilësuar si e dëmshme për interesin e Kosovës, por Qeveria, thotë se pritet të hapë rrugë të reja për shkëmbime tregtare mes bizneseve, si dhe të rrisë investimet turke në Kosovë dhe anasjelltas.
Shtuar më 02/10/2013, ora 14:50
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori