Kërkohet rritja e çmimit të energjisë, ERT vendos në 7 dhjetor
Çmimi i energjisë elektrike mund të pësojë rritje. Gjithçka do të vendoset në datën 7 dhjetor kur dhe do të mblidhet bordi i Entit Rregullator të Energjisë.

Kryetari i Entit Rregullator të Energjisë Bujar Nepravishta deklaroi se kërkesat për rritjen e energjisë elektrike për vitin 2011 kanë ardhur në rritje. A

to mësohet të jenë bërë ngta kompania CEZ, Koorporata Elektroenergjetike Shqiptare dhe Operatori i Sistemit të Transmetimit.

Këto të fundit kanë proopzuar rritjen e çmimit të energjisë elektrike me 10-12 %
Shtuar më 18/11/2010, ora 12:25

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori