KE ndan grante për zhvillimin ekonomik rajonal
Zyra Ndërlidhëse e Komisionit Evropian ka dhënë grantet e para të BE-së për Zhvillim Ekonomik Rajonal (EURED) me të cilat adresohen zhvillimi ekonomik dhe pajtimi në Kosovë.

Përkrahja për këto projekte është më shumë se 7 milion euro, ndërsa zbatimi i tyre do të bëhet nga komunat dhe organizatat joqeveritare.

Shumica e veprimeve janë të përqëndruara në zhvillimin e turizmit, përforcimin e agrobiznesit, përkrahjen për ndërmarrësi dhe krijimin e vendeve të punës.
Shtuar më 19/11/2010, ora 10:06
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori