FMN: Vendet e Evropës Lindore në rrezik nga krizat fiskale
Fondi Monetar Ndërkombëtar i kaq bërë thirrje qeverive të vendeve të Evropës Lindore se duhet të veprojnë me shpejtësi për t'i zvogëluar defiçitet buxhetore, pasi në të kundërtën u kanosen kriza fiskale si ajo në Greqi, që do të dëmtonin sistemet bankare.

Në raportin më të ri, FMN parashikon rritje të ekonomive të vendeve të Evropës Lindore 3.9 % në vitin 2010 dhe 3.8 % në vitin 2011. (albeu.com)
Shtuar më 21/10/2010, ora 10:00

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori