APP konstaton 6 miliardë lekë shkelje
Agjencia e Prokurimit Publik ka evidentuar rreth 1713 raste kur ente të ndryshme kanë anashkaluar procedurat e tenderit për prokurorimet me negocim pa shpallje në një vlerë afro 6 miliardë lekë.

Duke ju referuar një raporti të APP gazeta “Shqip” shkruan se kjo procedurë nuk është një garë e mirëfilltë mes firmave private për të ofruar çmimin më të ulët në tender, por është formandjek institucioni në përzgjedhjen e subjektit në mënyrë të drejtpërdrejtë, duke bazuar në disa tregues sipërfaqësor dhe ku hapësira për të abuzuar është tepër e madhe. /albeu.com/

Shtuar më 14/02/2012, ora 11:16

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori