Këmbanë alarmi nga Banka Botërore: Ekonomia rrezikohet nga klima politike

Përfaqësuesja e Bankës Botërore, Tahseen Sayed, e ka cilësuar si një ngjarje fatkeqe dhunimin e biznesmenit libanez, teksa kërkoi që Shqipëria të sigurojë një klimë biznesi të rangut botëror. "Inc

 
Taulant dhe Granit Xhaka janë dy vëllezërit që përballen në skuadra të ndryshme për herë tëparë në një Kampionat Evropian

Taulant dhe Granit Xhaka janë dy vëllezërit që përballen në skuadra të ndryshme për herë tëparë në një Kampionat Evropian

 
A mendoni se Shqipëria do të kalojë fazën e grupeve në EURO 2016?
65.63 %
28.89 %
5.47 %
Total 9064 Vota!