Prishtinë 1913: Ushtarët serbë duke rrahur shqiptarët (FOTO)
Ushtarët serbë duke rrahurpublik shqiptarët. Këto skena ishin metoda që i zbatonin serbët çdo ditë nëpër qytetet anembanë Kosovës.

Kjo dhunë kishte dhënë rezultate psikologjike të popullsia, që duke rrahur dhe poshtëruar në publik shqiptarët ku për pjesën tjetër ishte një shembull që të mos kundërshtonin pushtimin e Kosovës nga Serbia në vitin 1912. /zëri/
Shtuar më 09/01/2015, ora 22:19

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori