Bejruti, bashkėjetesa mes bumit dhe krizės imobiliare

“Jo. Për çmimin nuk mund të bëjmë dot asgjë”, thotë zonja Haddad. Ajo po pret në hyrje të rezidencës që ka marrë emrin e saj “Residence Haddad”, një blloku banesash në lagjen “Hamra” të Bejrutit. Duhe

 

"Kush eshte kryeministri me i gjate, le te urdheroje ne podium!"

.
 
Cila nga kampionatet ka bërë merkaton më të mirë?
7.83 %
57.67 %
13.01 %
20.46 %
1.01 %
Total 3166 Vota!