Sa rrezikohet Kosova nga ISIS?!

Kosova është një nga shtetet më të përfolur, për atë se mund të jetë vend nga ku rekrutohen luftëtarë të ISIS. Së fundmi, televizioni gjerman ARD ka thënë se “ISIS e konsideron Kosovën si vatër të

 
Reshjet e dendura te shiut dhe ererat e forta kane shkaktuar probleme te medha ne Tirane

Reshjet e dendura te shiut dhe ererat e forta kane shkaktuar probleme te medha ne Tirane

 
A rrezikohet vendi ynë nga sulmet e ISIS?
20%
20%
20%
20%