Veprimi i parë i Trump si president është i frikshëm (FOTO)

Vetëm pak minuta pasi Donald Trump është emëruar zyrtarisht Presidenti i ri i SHBA-ve, administrata e tij ka nisur me aksionin.

Postimi i parë i Donald Trump në ueb-faqen e Shtëpisë së Bardhë sugjeron shkatërrimin e strategjisë së SHBA-ve për të trajtuar ndryshimet klimatike.

Pasi Presidenti Trump mori faqen, ai postoi gjashtë “çështje” në faqen kryesore të saj. I pari prej tyre është “Plani i Parë i Amerikës për Energji”.

Propozimi i parë në këtë dokument sugjeron “shpëtimin” nga rregullat e ngarkuara në industrinë e energjisë. Kjo përfshin shpëtimin edhe nga “politikat e dëmshme dhe të panevojshme të tilla si Plani i Veprimit Klimatik”.

Plani i Veprimit Klimatik ishte një legjislacion historik i prezantuar nga Barak Obama në qershor të vitit 2013. Ai shërbeu si një “plan kombëtar” për trajtimin e ndryshimeve klimatike, thuhet sipas qeverisë.

Nëse kërkoni “ energy/climate/change” në faqen e Shtëpisë së Bardhë nuk ka më informacion. /albeu.com/
Shtuar më 20/01/2017, ora 21:03

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori