Të kalosh në urën më të rrezikshme në planet (VIDEO)
Kjo video tregon një kamionçinë të vogël duke kaluar në urën e rrezikshme Kuandinsky në Siberi.

Ura e shkatërruar, e cila shtrihet në lumin Vitim, është një nga kalimet më të rrezikshme në planet.

Ura e lartë 20 metra nuk është e përshtatshme për të kaluar një makinë dhe nuk ka as kangjella të sigurisë, kështu që gabimi më i vogël mund të jetë fatal.

Shtyllat mbështetëse të urës janë shkatërruar me ndryshk, ndërsa trarët prej druri janë kalbur dhe prishur.

Megjithatë, pavarësisht nga gjendja e tmerrshme e urës, një udhëtar i guximshëm mundi të kryente një kalim nga kamioni i tij duke filmuar udhëtimin në video.

Ura është e gjatë rreth 500 metra.

Në dimër, ura bëhet edhe më e pabesë pasi drurët bëhen të rrëshqitshëm.

Kalimi, i cili shkon paralelisht me një urë hekurudhore, është në rajonin Trans-Baikal. Është pjesë e rrugës së famshme BAM, një nga rrugët më testuese dhe më të rrezikshme të aventurës në botë.
Shtuar më 21/01/2018, ora 11:51
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori