Të bardha dhe të ndrojtura, si ishin në vitin 1890 punëtoret e seksit (FOTO LAJM)

Edhe profesioni i punëtoreve të seksit është i vjetër dhe ka evoluar sipas kohërave. Sot shohim vajza te veshura bukur por dikur punëtoret e seksit nuk i kishin këto kushte.

Së fundmi në Pensilvani të Shteteve të Bashkuara, ka dalë sërish në qarkullim një album i viteve 1890">1890, realizuar nga William Goldman, i cili ka përjetësuar vajzat e profesionit më të vjetër në botë, me veshjet e tyre të përditshme.
Shtuar më 07/12/2018, ora 08:44
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori