Spektakli i jetimëve, kush ofron më shumë para e merr në shtëpi (FOTO LAJM)

18 fëmijë jetimë janë bërë pjesë e një parade të zhvilluar në një qendër tregëtare në Matto Grosso të Brazilit.

Të veshur bukur e të rregulluar, të gjithë fëmijët">fëmijët iu ngjitën skenës.
Qëllimi i këtij aktiviteti ishte që fëmijët">fëmijët të birësoheshin nga prindër të ndryshëm që ishin të interesuar të mernin pjesë.
Diçka pozitive për tiu dhënë mundësia çdo fëmije të kishte një familje, por diçka e papëlqyeshme ndodhi kundrejt të gjithë fëmijëve.

Kundrejt birësimit të tyre ofrohej një çmim, dhe ai person që ofronte çmimin më të lartë i jepej mundësia të merte në shtëpi fëmijën.

Sipas shumë figurave publike ky veprim ishte shkatërues për të gjithë fëmijët">fëmijët. E disa të tjerë e kanë quajtur të ngjashëm me tregëtimin e skllevërve.

Por sipas presidentit të shoqatës që mbulonte këta fëmijë, ata ishin seriozë dhe kursesi nuk luajnë me ndjenjat e tyre.
Shtuar më 23/05/2019, ora 14:51
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori