Pas 15 djemve, familja bekohet me një vajzë
Të paktën në vendin tonë nuk janë të pakta familjet e mëdha, me shumë fëmijë, por të jenë të gjithë djem kjo ndodh rrallë.

Kishin 14 djem, ndërsa së fundmi ka ardhur në jetë edhe fëmija i 15, një vajzë. Është fjala për një familje në Miçigan.

Kateri dhe Jay Schëandt janë prindërit e kësaj familje të madhe ku dominojnë djemtë. Kateri dhe Jay mirëpritën të enjten e 5 nëntorit, vajzën e tyre të parë dhe fëmijën e tyre të 15, Maggie Jayne.

Ajo është motra e parë e vëllezërve Tyler, Zach, Dreë, Brandon, Tommy, Vinny, Calvan, Gabe, Wesley, Charlie, Luke, Tucker, Francisco dhe Finley. Familja e mrekullueshme është subjekt i shfaqjes TV 14 Outdoorsmen , i cili ndjek aventurat e tyre në aktivitete të jashtme si gjuetia, peshkimi dhe kampe.

Vëllezërit e foshnjës janë shprehur: “Sikur 2020 nuk mund të ishte më i çmendur! Ne jemi të bekuar që mirëpresim dhe shpallim lindjen e motrës sonë të vogël, Maggie Jayne. Ne jemi shumë të lumtur dhe më të gëzuar për të shtuar Megie Jayne në familjen tonë.

Ky vit ka qenë i paharrueshëm në shumë mënyra, për kaq shumë arsye, por Megi është dhurata më e madhe që mund të imagjinojmë.

Shumë urime për Kateri dhe Jay Schëandt për lindjen e vajzës së tyre të vogël!”

Shtuar më 08/11/2020, ora 17:16

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori