Paralizohet transporti publik në Bruksel
Greva e sindikatave të transportit publik ka paralizuar shërbimin e tramvajit, metrose dhe autobuzëve në Bruksel.
Kjo masë është ndërmarrë pas një sulmi vdekjeprurës ndaj një punonjësi të transportit publik në Bruksel.


Kjo gjendje do të vazhdojë gjatë gjithë festës së Pashkëve, deri të martën pasdite. Punonjës dhe sindikalistë të Ndërmarrjes së Transportit STIB e morën vendimin për të ndaluar qarkullimin e autobuzëve, tramvajeve dhe trenave pas kësaj ngjarjeje tragjike deri sa të takohen me ministren e Brendshme, Joelle Milquet. /albeu.com/

Video

233000744">233000744&edition=BETAUS" id="rcomVideo_233000744" width="480" height="320"> <param name="movie" value="http://www.reuters.com/resources_v2/flash/video_embed.swf?videoId=233000744">233000744&edition=BETAUS">param> <param name="allowFullScreen" value="true">param> <param name="allowScriptAccess" value="always">param> <param name="wmode" value="transparent">param> 233000744">233000744&edition=BETAUS" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="480" height="320" wmode="transparent">
Shtuar më 08/04/2012, ora 17:57

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori