Obama: Kur isha fëmijë më përqeshnin për veshët dhe emrin
Barack Obama
Presidenti amerikan ka zbuluar përpara një audience të përbërë kryesisht nga fëmijë se kur ka qenë i vogël, e tallnin shpesh për faktin se kishte veshë të mëdhenj, por edhe për emrin që kishte. Obama nisi një fushatë për të ndaluar talljen.

Shumë të rinj shkojnë edhe drejt vetëvrasjes për shkak se tallen në shkollë me ta. Një në tre fëmijë vuan pasojat e talljes. Nisma e qeverisë amerikane është përkrahur menjëherë.
Shtuar më 13/03/2011, ora 20:29

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori