Nuk është Arabia as Turqia! Ja në cilin vend jetojnë më shumë myslimanë
Sipas Oganizates se Kombeve te bashkuara vetëm në vendet e Evropës sot jetojnë 710.000.000 myslimanë.

A e dini në cilën shtet evropian jetojnë 16 milionë myslimanë?

Jo, nuk është Franca, aty ka 5 milionë myslimanë, në Gjermani 4 milionë, kurse në Mbretërinë e Bashkuar 3 milionë myslimanë.

Vendi i cili ka më shumë myslimanë në të gjithë botën është Indonezia me 225 milion.

Pstaj Pakistani me më shumë se 178 milion, India me mbi 177.000.000, Bangladesh, rreth 149.000.000, Egjipt me më shumë se 80 milionë, Nigeria me rreth 76 milionë, Irani dhe Turqia në të cilat jetojnë nga 74 milionë myslimanë. /albeu.com/

Shtuar më 04/09/2017, ora 11:32
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori