Këto janë vendet më injorante në botë, SHBA-të një nga vendet më të paditur (FOTO)

Vendet me sa duket më injorantë në botë janë emëruar në bazë të një studimi të njohurive të njerëzve rreth vendit të tyre.

Indeksi i Injorancës 2016, i prodhuar nga Ipsos MORI, përfshin informacion nga 27,250 intervista të njerëzve të moshës 16 deri në 64 vjeç të kryera në mes të shtatorit dhe nëntorit, përcjell albeu.com.

Anketa mori popullata nga 40 vende, me ndërmjet 500 dhe 1000 njerëz të anketuar në secilën prej tyre.

Pjesëmarrësve iu bë një numër pyetjesh rreth shoqërisë së tyre, duke përfshirë popullsinë e vendit, shpenzimet e kujdesit shëndetësor, vlera e pronës së tyre (shtëpia) dhe përqindjen e muslimanëve që jetojnë në vendin e tyre. Gjetjet u grumbulluan më pas për të krijuar indeksin.

Gjendja ekonomike e një vendi dukej se kishte më pak ndikim në rezultate sesa mund të pritej.

Shtetet e Bashkuara, vendi më i pasur në botë, renditen si një nga vendet më të paditur, poshtë shumë vendeve më pak të zhvilluara, përcjell albeu.com.
Lista e vendeve më injorante vijon si më poshtë:

Indi

Kinë

TaiWan

Afrika e Jugut

SHBA

Brazil

Tajlandë

Singapore

Turqi

Indonezi

Meksikë

Kanadë

Mali i Zi

Rusi

Serbia

Filipinet

Hong Kong

Izrael

Danimarkë

Argjentinë

Francë

Vietnam

Peru

Spanjë

Kili

Hungari

Japoni

Belgjikë

Poloni

Kolumbi

Suedi

Norvegji

Itali

Gjermani

Australi

Malaysia

Republika Çeke

Korea e jugut

Mbretëria e Bashkuar

Holandë. /albeu.com/
Shtuar më 21/10/2017, ora 17:47

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori