Këto janë 11 qytetet më të sigurta në botë, mes tyre dhe metropolitane
Pëlqej
Edhe pse duket sikur sa më i madh të jetë një qytet aq më shumë i pasigurt është,jo gjithmonë ky paragjykim është i saktë.

Në fakt disa prej qyteteve më të sigurta në botë janë urbane, me shkallë të ulët të krimit dhe nivel të lartë të sigurisë.

The Economist 2017, ka ranguar disa prej qyteteve më të sigurta, bazuar në faktorët personal të sigurisë, sigurinë digjitale, sigurinë shëndetësore dhe atë infrastrukturore, shkruan Independent.

Kjo është lista e 11 qyteteve më të sigurta në botë:

11. Frankfurt – Gjermani

10. Cyrih – Zvicër

9. Hong Kong – Kinë

8. Stokholm – Suedi

7. Sidnej – Australi

6. Amsterdam – Holandë

5. Mellburn – Australi

4. Toronto – Kanda

3. Osaka – Japoni.

2. Singapor

1. Tokio – Japoni.
Shtuar më 13/11/2017, ora 21:15
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori