Hakeret sulmojnë faqet suedeze
Ueb faqja e ForcaveArmatosura Suedeze, Sweden.se, e Institutit Suedez dhe e Gjykatave Suedeze kanë qenë disa prej faqeve kryesore të sulmuara të hënën nga DDoS.

Konsensusi i përgjithshëm duket të jetë që një grup që përkrahë lirimin e Assange është përgjegjës për sulmet gjatë ditës së hënë.


“Ne filluam të kemi probleme dikur pas dreke – faqja ishte duke punuar mirë përpara këtij sulmi”, the për The Local, Therese Fagerstedt nga Komunikimi i ForcaveArmatosura Suedeze dhe Departamentit të Çështjeve Publike, që thotë se poashtu ishte prekur për disa orë.

“Shumë agjensi të ndryshme kishin hasur në probleme gjatë ditës së hënë, Administrata e Gjykatave Suedeze dhe madje edhe Interpoli me sa e di unë,” përfundoi Fagerstedt.
Shtuar më 08/09/2012, ora 13:51

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori