FBI publikon videot e spiunëve rusë (VIDEO)
FBI publikoi videot që tregojnë Ana Capman dhe spiunët e tjerë rusë duke shkëmbyer informacione sekrete dhe para. Regjistrimet janë pjesë e dokumentave të programit të vëzhgimit të FBI-së, “Histori Fantazmash”.

Agjentët rusë kaluan 10 vjet në Shtetet e Bashkuara, por nuk u zbulua asnjë fakt, nëse ata munden të sigurojnë informacione të rëndësishme.

Agjentët rusë u lanë të lirë në korrik të 2010-ës, pas një shkëmbimi spiunësh në një aeroport në Vjenë të Austrisë, në korrik të 2010-ës.


Shikoni videon e publikuar të FBI:


http://c.gigcount.com/wildfire/IMP/CXNID=2000002.11NXC/bT*xJmx*PTEzMjAxMzUzOTExNDAmcHQ9MTMyMDEzNTM5NTc2NSZwPSZkPSZnPTImbz*5NmFhMzIxYzUxYmI*ODU1YjZkMmUxOTA2/ZTIxNTZhMiZvZj*w.gif" />name="kaltura_player_1320135396" id="kaltura_player_1320135396" type="application/x-shockwave-flash" allowScriptAccess="always" allowNetworking="all" allowFullScreen="true" height="320" width="480" data="http://cdnapi.kaltura.com/index.php/kwidget/wid/1_pjke1bzo/uiconf_id/5590821"><param name="allowScriptAccess" value="always" /><param name="allowNetworking" value="all" /><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="bgcolor" value="#000000" /><param name="movie" value="http://cdnapi.kaltura.com/index.php/kwidget/wid/1_pjke1bzo/uiconf_id/5590821"/><param name="flashVars" value="autoPlay=false&screensLayer.startScreenOverId=startScreen&screensLayer.startScreenId=startScreen"/>http://corp.kaltura.com">video platformhttp://corp.kaltura.com/video_platform/video_management">video managementhttp://corp.kaltura.com/solutions/video_solution">video solutionshttp://corp.kaltura.com/video_platform/video_publishing">video player
Shtuar më 01/11/2011, ora 09:13
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori