E mashtroi për 8 vite duke i thënë se është fëmija i tij, gruan e zë belaja
Një burrë ka hedhur në gjyq gruan e tij pasi zbuloi se djali 8 vjeccar nuk ishte i tiji.

Burri ka kërkuar prej Gjykatës së Lartë kontrolluar", t'i kthehej "çdo qindarkë" që ai ka shpenzoi për fëmijën.

Ai gjithashtu dëshiron të kompensohet për shqetësimin e shkaktuar dhe për mashtrim për vite me rradhë.

Një gjykatëse e Gjykatës së Lartë ka vendosur se gruaja duhet t'i tregojë burrit të saj, dhe djalit, emrin e burrit që gruaja pretendon se është babai i 8 vjeccarit.

Në anën tjetër Drejtësia Cohen e ka kërkuar prej gruas që ajo vetë të mos e e tregojë emrin e babait, derisa të vijë momenti i duhur.

Do të ishte pikërisht një punonjës social që do të japë këshilla dhe do të vendosë se kur duhet t'i jepet informacioni 8 vjeccarit.

Gjykatësi tha se burri ishte shkatërruar pasi mësoi se fëmija nuk i përkiste atij dhe për këtë arrsye mori vendimin për të nisur një "proces" gjyqësor, ndërsa për gruan u shpreh se tashmë ishte penduar.Shtuar më 22/08/2019, ora 14:59
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori