Dodik urdhëron demarkacionin e kufirit ndëretnik
Millorad Dodik
Qeveria e Republikës Serbe të Bosnjes i ka urdhëruar sot ministrisë së Drejtësisë dhe organeve përkatëse që t'a bëjnë planin për demarkacionin e kufirit ndëretnik me entitetin tjetër në Bosnje. "Vendosëm që kjo të zbatohet për shkak se strukturat e tjera federale nuk duan që kjo të bëhet. Ata duan të krijohet gjendje e re faktike, ndërsa ne duam ta dimë se ku kalon vija kufitare ndëretnike", tha kryeministri Millorad Dodik pas mbledhjes së qeverisë.
Shtuar më 17/09/2010, ora 13:20

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori