Del për herë të parë mesazhi që njoftoi botën për mbarimin e luftës (FOTO LAJM)

Një mesazh i rrallë dhe origjinal që u ishte dërguar trupave britanike që të bëjnë armëpushim në fund të Luftës së Parë Botërore, do të dalë në ankand.

Ai mesazh i shkruar në letër i ishte dërguar divizionit të 59-të në Francë në datën 11 nëntor të vitit 1918.

Përveç kësaj do të shiten edhe medalje të luftës, fotografi etj.


Shtuar më 09/11/2018, ora 09:38
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori