BERZH i jep kredi Serbise prej 150 milione euro per rrjetin e gazit
Albeu.com
Banka evropiane për zhvillim dhe rikonsntruktim (BERZH) sot ka miratuar vendimin për dhënien e kredisë në vlerë prej 150 milionë euro për Serbinë, për përimirësimin e infrastrukturës së gazit natyror.
Pjesa më e madhe e kredisë parashikohet për ndërtimin e një rezervuari nëntokësor të gazit në pjesën veriore të Serbisë dhe për zgjerimin e rrjetit të furnizimit me gaz.
Shtuar më 18/02/2010, ora 23:16
Tage: arkiv
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori