Bëni gati biletat, këto janë vendet me meshkujt dhe femrat më seksi në botë
Një anketë e një agjensie turistike, synonte të pyeste klientët e saj meshkuj dhe femra, se nga cili shtet janë partnerët më seksi, të cilët kanë takuar gjatë pushimeve.

Përgjigjet nxorën se partneret më seksi janë nga Amerika e Jugut dhe pikërisht nga Brazili. Ndërsa, përzgjedhja për burrat ishte një surprizë, pasi janë ata nga Australia.

Femrat më seksi janë nga:

1.Kanadaja
2.Afrika e Jugut
3.Bullgaria
4.Australia
5.Spanja
6.Filipine
7.Britania
8.Kolumbia
9.Rusia
10.Brazili

Meshkujtseksi janë nga:

0.Holanda
1.Kanadaja
2.Brazili
3.Irlanda
4.Amerika
5.Spanja
6.Skocia
7.Anglez
8.Itali
9.Australia /albeu.com/

Shtuar më 04/02/2018, ora 22:24
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori