BE kritika ndaj Suedisë, Belgjikës dhe Luksemburgut
Bashkimi Evropian ka kritikuar tre vende për dështimin në miratimin e legjislacionit i cili kishte si qëllim mbrojtjen e emigrantëve ilegalë nga shfrytëzimi dhe abuzimi. Suedia, Belgjika dhe Luksemburgu janë vënë në qendër të kritikave të BE-së e cila deklaroi se këto vende nuk kanë përshtatur rregullat e BE-së në legjislacionin e tyre kombëtar. /albeu.com/Shtuar më 27/02/2012, ora 18:22

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori