Arrestohet kryetari i Komunës së Ulqinit dhe 4 zyrtarë të tjerë
Kryetari i KomunësUlqinit në Malin e Zi, Ljoro Nrekiç dhe 4 zyrtarë të tjerë të kësaj komune janë arrestuar.

Sipas mediave malazeze, [ersonat e tjere të arrestuar janë Sead Osmanović, Sekretari i Sekretariatit për Financa të KomunësUlqinit dhe Shefi i Bordit Komunal të Partisë Demokratike të Socialistëve Ulqin;

Mustafa Gorana, Sekretar i Sekretariatit për Shërbime Komunale dhe Mbrojtjen e Mjedisit;

Saubih Mehmeti, Drejtor i Shërbimit të Mbrojtjes dhe Shpëtimit; Milazim Mustafa, Sekretar i Policisë Komunale dhe ish Kryetar i Asamblesë KomunaleUlqinit.

Sipas Vijesti, personat u arrestuan pasi dyshohen për punësime partiake.
Shtuar më 18/01/2021, ora 10:14

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori