Angelina Jolie vizitoi një kamp refugjatësh në kufirin Kolumbi-Venezuelë
Ambasadorja e OKB-së, Angelina Jolie vizitoi një kamp refugjatësh në kufiron Kolumbi-Venezuelë.

Aktorja shkoi atje për të mësuar më shumë rreth kushteve me të cilat emigrantët përballen si edhe për të rritur ndërgjegjësimin për nevojat e tyre.

Ylli i Hollyëood u takua me punonjësit e ndihmave, venezuelasit dhe vizitoi një kamp të ndërtuar nga UNHCR-ja për emigrantët e pambrojtur.

Jolie vlerësoi Kolumbinë për pranimin e më shumë se 1.3 milionë emgrantëve venezuelas dhe u bëri thirrje udhëheqësve të vendeve të zhvilluara të bëjnë më shumë për të ndihmuar refugjatët në mbarë botën.


Shtuar më 09/06/2019, ora 15:40

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori