10 Restorantet më të shtrenjta në botë (FOTO LAJM)

Ky restorant ndodhet në Qendrën Time Warner në New York. Kuzhinieri i moshuar Masa Takayama rekomandon një skenë të relaksuar për të ngrënë e cila strehon deri në 3 orë veprimtari gatimi me shumë kurse. Hoteli nuk drejton një menu fikse. Kur klientët vijnë, ata prezantohen me një numër ushqimesh të freskëta jashtë kuzhinës. Ushqimi sillet nga 350 dollarë për person minus taksa ose tip. Pijet e disponueshme variojnë nga një minimum prej 400 dollarë deri në një lartësi deri në 2,000 dollarë
Kur zgjedhin se ku duhet të drekojmë, shumica prej nesh konsiderojnë vendndodhjen, markën, shumëllojshmërinë e ushqimit, rrethinat dhe gamën e çmimeve të menusë.

Por, sikur paratë të mos ishin një faktor?

Ekzistojnë një numër restorantesh që ofrojnë përvoja premium dhe unike të kuzhinës së fundvitit.

Këto janë vendet e ngrënies për kush është në krye të botës politike, të famshëm dhe botës sportive. Shumica e tyre janë në Japoni, Evropë Perëndimore dhe disa në Shtetet e Bashkuara. Ata tërheqin llojet më të pasura dhe më të holla nga e gjithë bota.

Për tu njohur me këto restorante ndiqni galerinë e mësipërme.
Shtuar më 07/11/2019, ora 15:14
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori