1 miliard euro kredi per infrastrukturen e Ballkanit Perendimor
Albeu.com
Investimet do të bëhen kryesisht në infrastrukturë, ndërmarrje të vogla dhe në rritjen e efikasitetit të energjisë në Kroaci, Serbi, Mal të Zi, Bosnje Hercegovinë, Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoni.
Kusht vendimtar për të marrë kredi nga këto vende, do të jetë përgatitje të mirë dhe një kuadër i fortë i zbatimit të projekteve. Marrëveshja “WBIF” do të nënshkruhet në javët e ardhshme dhe fondi do të menaxhohet nga BEI dhe BERZH-i.
Shtuar më 28/10/2009, ora 05:10
Tage: arkiv

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori