Ja çfarë page të majme ka parukieri i presidentit francez

Gazetarët francezë, Aziz Zemour dhe Stephanie Marteau, në librin “Elysee Off”, kanë folur për pagat në Pallatin Elize në Paris. Një vëmendje të veçantë ata i dhënë parukierit të presidentit francez Fr

 
Një avion i linjave egjiptiane ka kryer ulje të detyruar në aeroportin e Larnakes në Qipro, në orën 8:46. 

Ai ka liruar te gjithe pasagjeret, por jo ekuipazhin e avionit

Një avion i linjave egjiptiane ka kryer ulje të detyruar në aeroportin e Larnakes në Qipro, në orën 8:46. Ai ka liruar te gjithe pasagjeret, por jo ekuipazhin e avionit

 
A rrezikohet vendi ynë nga sulmet e ISIS?
24.2 %
56.09 %
14.66 %
5.02 %
Total 4895 Vota!